Onze waarom

Wat ons bindt, is ons oog en hart voor de startende ondernemer. We gaan er voor om jou als startende ondernemer te ondersteunen zodat je de juiste stappen kunt zetten om succesvol te starten en positieve impact te maken. We helpen je graag om net als wij, leuk en betekenisvol werk te doen maar dan voor jezelf!Wij staan voor je klaar

Ervaren coaches
Open en nuchter
Praktisch en resultaatgericht
Neem contact op

Natalie van Zeeland

Gefascineerd door de unieke kwaliteiten die iedereen heeft, kan ik als ervaren coach het beste uit mensen naar boven halen. Ik ben creatief, open, direct, empathisch, leergierig en betrokken. Ik kan goed focus bepalen en vasthouden waardoor ik starters succesvol kan helpen bij hun eindpunt te komen.


Samen met Sabine heb ik Outofthetoolbox opgericht. Zo helpen we startende ondernemers op praktische wijze van een idee te komen tot een product dat of dienst die de klant echt wil. Als docent & coach O&RM heb ik brede ervaring met het begeleiden van studenten tot innovatieve startende ondernemers. Daarnaast brede ervaring met alle facetten van marketing in verschillende marketingfuncties bij Sara Lee/DE, Sigma Coatings en ING Group/Postbank en als zelfstandig ondernemer en oprichter van DomainInsight.

Lees meer over mijn werkervaring op LinkedIn.

Sabine Kerkmeijer

Als ervaren coach en docent (duurzaam) ondernemerschap, innovatie en marketing kan ik me goed inleven in situaties, snel schakelen en meedenken. Een snelle denker die zowel analytisch als creatief is. Ik ben leergierig, betrokken en hulpvaardig en altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. Bijdragen aan de groei van (jonge) mensen is wat mij drijft. Ondernemende mensen inspireren mij.

Samen met Natalie van Zeeland heb ik de boeken Van idee naar start-up en Succes begint bij jezelf geschreven. Samen hebben we OutoftheToolbox opgericht. Net als Natalie heb ik ruime ervaring met het begeleiden en coachen van startende (student) ondernemers, oa. bij ontwikkelen van een idee tot een nieuw product of dienst, het schrijven van marketing- en communicatieplannen, het opzetten en uitvoeren van marktonderzoek en het schrijven van businessplannen.

Als (database)marketeer bij Triodos Bank en Senior Consultant bij VODW marketing heb ik een brede marketingbasis ontwikkeld. Op LinkedIn lees je meer over mijn werkervaring.